GreenDrinksGroningen gaat op 25 februari aanstaande op zoek naar de oorsprong van Dutch Harvest, de (h)eerlijke hennepthee uit de provincie Groningen. We zijn welkom bij MTS Dun Agro. Deze GreenDrinks staat in het teken van duurzame hennepteelt en de mogelijke toepassingen van deze veelzijdige plant.

Programma

  • 16:00 Inloop
  • 16:15  Opening en aansluitend vertelt Albert Dun over de productie en de vele toepassingsmogelijkheden van hennep.
  • 16:45  Theepauze
  • 17:00 Presentatie Dutch Harvest (Esther Molenwijk) onder het genot van de Hennepthee Melanges.
  • 17:45 Borrel en kleine versnapering, tevens een mooie gelegenheid om te netwerken met andere duurzame ondernemers uit Groningen.

Dutch-Harvest-Hennep-thee

 

Kom ook donderdag 25 februari kennis maken met Dutch Harvest meld je voor 19 februari aan door onderstaand Formulier in te vullen. Neem geschikt schoeisel mee voor het bezoek aan het hennephuis? 

 

Het GreenDrinksGroningen Team,
Norbert Buiter, Jan de Boer & Jack van der Palen 

 

Opgaveformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 


GreenDrinks Groningen is een netwerk van mensen uit Groningen en omgeving die zich bezighouden met duurzaamheid of zich hierbij betrokken voelen. We organiseren regelmatig borrels, steeds op een andere (groene) locatie. Met deze borrels willen wij partijen verbinden, zodat we met gedeelde kennis en inspiratie lokale bedrijven/organisaties kunnen stimuleren om meer te doen op het gebied van natuur en milieu. Normaliter zijn de borrels om de maand op de laatste donderdag van de maand van 16:00h tot 18:30h. De Green Drinks zijn steeds op wisselende locaties en georganiseerd door verschillende hosts, houdt onze website dus in de gaten voor het laatste nieuws. Of schrijf je in op onze mailinglist via greendrinksgroningen@gmail.com, dan krijg je een uitnoging voor elke Green Drinks in Groningen.